2020-2021 Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı T.C. Vatandaşları, Lisansüstü Öğrenci Alım Sonuçları Hk.

2020-2021 Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı T.C. Vatandaşları Lisansüstü Öğrenci Alımı Asil ve Yedek İlanı sonuçları

Lisansüstü Başvuru girişi sayfasında aday no ve şifrenizle girerek  öğrenebileceksiniz... İlgili Link için tıklayınız..

Kesin kayıt hakkı kazanan ve kesin kayıtlarını yaptırmak isteyen öğrencilerin başvuru beyan dilekçesini doldurmaları

başvuru beyan dilekçesi içerisinde istenilen belgelerinde eksiksiz olarak göndermeleri gerekmektedir.

Başvuru Beyan Dilekçesi için tıklayınız.

Not: Halk Sağlığı Anabilim Dalı Sonuçları ve kesin kayıt için tarihler bilahare ilan edilecektir.

Not: Islak imzalı başvuru beyan dilekçesi ve kesin kayıt için istenilen belgeleri ilanımızda belirtilen asil liste kesin kayıt son tarihleri süresi içerisinde  olacak şekilde Enstitü Müdürlüğümüze ualştırmanız gerekmektedir.

Adres:

15.09.2020 15:14