2020-2021 Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı T.C. Vatandaşları, Yabancı Uyruklu Lisansüstü Öğrenci Alım İlanı

T.C. Vatandaşı ve Yabancı Uyruklu adaylar için öğrenci kontenjanları, başvuru ve kabul koşulları için TIKLAYINIZ.

Ön Başvuru, 3 Eylül 2020 tarihinde başlayıp 9 Eylül 2020 tarihinde saat 17:00'da sona erecektir. Ön başvuru için TIKLAYINIZ

**YÖK'ün not dönüşüm tablosu için TIKLAYINIZ

Açıklamalar:

Önkayıt başvuru formu doldurulurken; adayların dikkat etmesi gereken hususlar; öncelikle mozilla firefox'un son sürümü veya google chrome kullanarak doldurulması gereken zorunlu alanlar doldurmalı, tüm bilgiler doldurulduktan sonra fotograf yüklenmeli(yüklenecek fotograf vesikalık fotograf boyutunda ve jpg formatında olmalıdır.), doldurulması zorunlu olmayan alanlar "#" işareti ile gösterilmiş ve bu alanların doldurulması zorunlu değildir.

Adaylar, önkayıt başvuru formunda lisans/yüksek lisans mezuniyet notlarının 100'lük sisteme çevrilmiş halini girmelidirler

Elektronik ortamda istenilen bilgilerde ve kayıt esnasında istenilen belgelerde yanlış beyanda bulunanlar, tahrifat yapanlar ile ilanda belirtilen şartları taşımayanlar başarılı olsalar dahi kayıtları yapılmayacak olup, bu şekilde aday kaydı veya kesin kaydı yapılmış olan öğrencilerin de kaydı silinecektir.

Tezsiz yüksek lisans programları hariç, aynı anda birden fazla lisansüstü programa kayıt yaptırılamaz ve devam edilemez. Bu nedenle enstitümüzde kesin kayıt hakkı kazanan aday öğrenciler; başka bir yerde tezsiz yüksek lisans programları hariç, lisansüstü programa kayıtlı olmaları halinde; kayıtları enstitümüz tarafından gerçekleştirilmeyecek olup, bu şekilde aday kaydı veya kesin kaydı yapılmış olan öğrencilerin de kayıtları silinecektir.

19.08.2020 10:53