2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Öğrenci Alımları Önemli Duyuru!!!

ÖNEMLİ DUYURU

Enstitümüz 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Güz yarıyılı Lisansüstü öğrenci alım, başvuruları  3 - 9 Eylül 2020 tarihleri arasında ONLINE olarak yapılacaktır.

Asil listeden/yedek listeden kayıt yaptırmaya hak kazanan adayların kesin kayıt esnasında getirmeleri gereken belgeler

(Mezuniyet Belgesi, Transkript, Ales Sonuç Belgesi, vb. ) Covid -19 tedbirleri kapsamında elden teslim alınmayacaktırÖğrencilerimiz ilgili evrakları kargo ile Enstitümüze göndereceklerdir.

Uygulamada herhangi bir aksaklık yaşanmaması, ve öğrencilerimizin mağdur olmaması için,  aday öğrencilerimizin ilk online başvurularını yaparken, cep telefonu ve e-posta gibi istenilen iletişim bilgilerinin tümünü doğru, anlaşılabilir ve ulaşılabilir bir şekilde yapmaları gerekmektedir.

Elektronik ortamda istenilen bilgilerde ve kayıt esnasında istenilen belgelerde yanlış beyanda bulunanlar, tahrifat yapanlar ile ilanda belirtilen şartları taşımayanlar başarılı olsalar dahi kayıtları yapılmayacak olup, bu şekilde kesin kaydı yapılmış olan adayların da kaydı silinecektir. Online başvuru sonuçları adayın beyanına dayalı olarak değerlendirileceğinden bütün sorumluluk adaya aittir.

02.09.2020 13:08